Kreder zegeviert in Ster ZLM Tour   Leave a comment

_DSC8072-2

De eerste rit in lijn in de Ster ZLM Toer (Ned./2.1) is een prooi geworden voor Wesley Kreder. De 25-jarige Kreder uit Leiden van Team Roompot Oranje Peloton bleef op de Raadhuislaan in Oss na 186 kilometer zijn medevluchters voor. De 27-jarige Twan van den Brand uit Volkel van Cyclingteam Jo Piels werd tweede. De 22-jarige Merijn Korevaar uit Nieuwpoort van het Rabobank Development Team eindigde op de derde plaats.

_DSC8025

De etappe werd gekleurd door een vroege vlucht met vier renners, Merijn Korevaar, Wesley Kreder, Jasper Hamelink (Metec-TKH) en Twan van den Brand. Het peloton leek de ontsnapping onder controle te houden en liet de voorsprong nooit boven de vijf minuten komen.

De jacht op de leiders werd echter te laat ingezet en drie van de vier vluchters bleven voorop. Het was Kreder die het haalde voor zijn metgezellen, goed voor zijn tweede profzege in zijn carrière na de overwinning in de Tour de Vendée (1.BC) in 2012. Jos van Emden, winnaar van de proloog woensdagavond in Goes, behoudt wel zijn leiderstrui.

  1. Een fotocollage vindt u op deze site : 16.10 2016 Ster ZLM Tour en op Facebook

_DSC8003-2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: