Tour de France 2016: Selectie LOTTONL-JUMBO   Leave a comment

_DSC8028-4

nederlandse-vlag

LottoNL-Jumbo heeft de definitieve selectie voor de 103ste Tour de France op de Website bekend gemaakt. De Lotto-formatie komt met 4 Nederlanders naar Le Grand Départ in Mont-Saint-Michel regio Bretagne.

Door afwezigheid van Robert Gesink rekent de ploeg op Wilco Kelderman en de 22-jarige sprinter Dylan Groenewegen, die zijn Tourdebuut gaat maken.

_DSC8211

Groenewegen start volgende week met een rood-wit-blauwe kampioenstrui in de Tour. Voor zijn sprinttrein krijgt hij onder meer Robert Wagner, Sep Vanmarcke en Maarten Wynants met zich mee.

_DSC7999-2

De focus van de 25-jarige Kelderman ligt niet op het algemeen klassement maar krijgt een vrije rol. Wel zegt hij met een goed gevoel naar Frankrijk af te reizen.

_DSC3238

De wielerformatie heeft met Sep Vanarcke en Maarten Wynants twee Belgische renners opgenomen in zijn selectie. Vanmarcke neemt voor de vierde keer deel aan de Tour. Wynants is er voor de vijfde maal bij in La Grande Boucle.m

Bert-Jan Lindeman en Timo Roosen maken hun debuut in de Tour de France. George Bennett, Paul Martens en George Bennett maken de selectie van de geel-zwarte formatie compleet.

_DSC5221

Tourselectie LOTTONL-JUMBO:

George Bennett (NZe), Dylan Groenewegen (Ned), Wilco Kelderman (Ned), Bert-Jan Lindeman (Ned), Paul Martens (Dui), Timo Roosen (Ned), Sep Vanmarcke (Bel), Robert Wagner (Dui), Maarten Wynants (Bel)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: