Jans soleert naar overwinning in Sluitingsprijs, eindzege Napoleon Games Cup voor Dupont.   Leave a comment

dsc_2423

Roy Jans (Wanty-Groupe Gobert) heeft dinsdag de 83e editie van de Sluitingsprijs Putte-Kapellen (cat 1.1) gewonnen. Na 183,6 kilometer tssen het Antwerpse Kapellen en het Nederlandse Putte was de 26-jarige Limburger uit Bilzen de snelste in een massasprint. Na zes podiumplaatsen was er toch nog een dagzege dit seizoen om te vieren. Op de erelijst volgt hij de Fransman Nacer Bouhanni op.

Timothy Dupont (Verandas Willems) werd tweede en verzekerde zich van de eindwinst in de eerste editie van de Belgian Cycling Cup. In de eindstand heeft Dupont 43 punten voor op Groenewegen en 109 op De Bondt. Team Lotto Soudal van manager Marc Sergeant wint het ploegenklassement.De 25-jarige Moreno Hofland uit Roosendaal van Team LottoNL – Jumbo eindigde op de derde plaats.

dsc_2524 dsc_2523

Vanuit de start trok het peloton direct richting Nederlandse grondgebied. Via Berendrecht en Stabroek werd er weer koers gezet richting Kapellen. Het was een lus van 16,25 kilometer waarvan er uiteindelijk elf afgewerkt moesten worden.

Een fotocollage vindt u vanaf morgen op deze Website : 16.16 2016 Nationale Sluitingsprijs Putte-Kapellen op Linkedln en op Facebook.

dsc_2392

 

 

 

Posted 11 oktober 2016 by toncarnas in Europe Tour

Tagged with , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: